lauantai 18. huhtikuuta 2015

Uusia kauhu ja alien tehostemaskeeraus kuvia.


Moikka-moi vaan taas kaikille. Aijai että maalis- ja huhtikuun aikana on  sattunut kaikenlaista ihanaa, tai siis inhottavaa, tai noh miten asiaa nyt kattoo, höhöö, siis kysehän on oksettavan ihanista tehostemaskeeraus hahmoistani, heh heh  :)

Koitin vaihteeksi tehdä jotain ihanaa tai söpöä, kun niin moni on sellaista (jostain syystä) pyytänyt, mutta eihän siitä mitään tullut, vaan tapojeni mukaan taas kallistuin astetta enemmän kauhumaailman puolelle.

Tuossa maalis/huhtikuun taitteessa tehtiin oikein urakalla maskeja. Saman päivän aikana kolme maskia, kolme mallia. Tehtiin peikko, alien ja alien/ihmis-muurahainen.
Malleina oli: Joes Teka, Anette Aghazarian ja Jukka Hautajärvi. Kuvaukset tapahtui Tampereen Kalevassa, ja kuvaajana toimi Jarmo Ellilä.

Linkki Jarmon valokuva/facebook-sivulle:
facebook.com/jarmophoto 

Tällä viikolla kuvattiin astetta rankempia kauhukuvia (maski kuvassa), hahmosta jota oon kauan suunnitellut ja toivonut tekeväni kyseisen tehostemaskeerauksen kunnon studiossa, ja niin me nyt teimmekin. Teimme maskin ja kuvasimme sen Laukaassa hra Tomi Tuulirannan studiolla. Tomi on sama äijä joka vastasi Duudsoni-Jeesus valokuvauksesta, Iron Sky kuvauksissa, oli siis hauska taas tehdä yhteistyötä. Mallina toimi Tuomas Lounaskorpi, joka on ollut aikasemminkin mulla mallina.

Linkki Tomin valokuva/facebook-sivulle:


facebook.com/StudioTuuliranta

Kuvia noista kuvista ja maskeista löytyy mm. täältä. Mutta enemmän kuvia löytyy Jarmon ja Tomin Facebook sivuilta.
Nuo kaikki ja paljon muitakin kuvia omalta maskeeraus sivulta.
Ari Savonen maskeeraus/facebook-sivu:

Sellaista tällä kertaa taas vaihteeksi, lol.
Pian taas tulloo enemmän ja erillaisia kuvia, eri projekteista jne blaa blaa...
Oikein mahtavaa kevään jatkoa kaikille!!!... Morjens!!!...
Terv. Ari Savonen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti